Implanturile dentare

Procedura presupune inserarea chirurgicala a unuia sau a mai multor implante dentare din titan in osul alveolar maxilar sau mandibular si atasarea ulterioara a bonturilor protetice. La randul lor, bonturile vor fi suport pentru lucrarile restaurative reprezentate de punti dentare, coroane sau proteze dentare.

Implantologie dentara – o ramura a chirurgiei cu rolul de a inlocui dintii lipsa si de a reintregi arcadele dentare prin inserarea unuia sau mai multor implanturi, scopul fiind de natura estetica si functionala.
Implantul dentar este un dispozitiv din titan (cel mai biocompatibil metal), frecvent in forma de surub, care se insera in os prin infiletare. Dupa 4-6 luni de la inserarea si osteointegrarea implantului se va monta un bont de vindecare (pentru conformarea gingiei) si ulterior se va fixa bontul protetic. Din acest moment etapele de restaurare protetica sunt aproximativ similare cu cele urmate in confectionarea unei coroane dentare clasice.

Ce trebuie sa stim cand optam pentru inserarea unui implant?
Implantul dentar este pentru mine?

Pentru a raspunde la aceasta intrebare avem nevoie de:

 • consultatie stomatologica;
 • radiografie tip OPG sau CT;
 • informatii legate de sanatate.

OPG sau Ortopantomograma

OPG

 

Este o radiografie in care apar toti dintii si raporturile acestora cu formatiunile anatomice invecinate. Ne ajuta sa evaluam oferta osoasa in vederea inserarii implantului. In functie de aceasta vom alege implantul potrivit (profil, inaltime, diametru) pentru dumneavoastra.

CT sau Computer Tomograf

Untitled-2

Ofera o reprezentare radiologica tridimensionala, de precizie a dintilor si maxilarelor. Este superioara OPG-ului datorita informatiilor oferite (simuleaza imaginea viitorului implant: inaltime, diametru, directie, indica zona cea mai favorabila inserarii implantului si distantele fata de formatiunile anatomice invecinate).

Contraindicatiile implantului:

 • boli cardiovasculare -HTA (hipertensiune arteriala)
 • RAA (reumatism articular acut) -tulburari endocrine
 • diabet insulino dependent
 • cancer
 • bolnavi iradiati
 • imunodeprimati
 • igiena deficitara
 • depenenta de alcool, tutun, droguri

Cum influenteaza fumatul integrarea implantului?

 • Fumatul intarzie vindecarea in urma inserarii, durabilitatea implantului pe arcada poate fi scazuta sau organismul poate respinge implantul.
 • Intretinerea implantului se face prin: periaj, folosirea atei dentare, controale periodice la medicul dentist

Implantul este cea mai eficienta solutie pentru tratarea dintilor lipsa fara a scarifica substanta dura a dintilor vecini.

Untitled-3

Etape inserare implant:

Sinus lifting

Reprezinta o interventie chirurgicala prin care se creste oferta osoasa in zonele maxilare care au raport cu sinusurile maxilare si in care inaltimea crestei nu permite inserarea unui implant. In functie de necesarul de aditie osoasa avem doua variante de sinus lifting: intern si extern. In ambele cazuri se eleveaza mucoasa sinusala si se introduce os sub forma de granule, cel mai frecvent de origine bovina.

Sinus lifting intern

Se foloseste atunci cand avem nevoie de 1-3 mm de augmentare osoasa pe verticala si se realizeaza in aceeasi etapa cu inserarea implantului. Este o interventie minim invaziva care consta in introducerea granulelor de os prin neoalveola forata in vederea inserarii implantului.

Sinus lifting extern

Se utilizeaza atunci cand dorim o aditie osoasa pe verticala mai mare de 3 mm. In acest caz introducerea osului granular se va face printr-o fereastra realizata la nivelul peretelui lateral al sinusului maxilar care ulterior va fi acoperita cu o membrana. In functie de inaltimea crestei alveolare, inserarea implantului se va realiza in aceeasi sedinta sau la minim 6 luni dupa aceasta interventie.

Oferta implant dentar

In ultimii ani, majoritatea persoanelor cu edentatii apeleaza la reintregirea arcadelor dentare prin inserarea de implanturi. Deja se cunosc avantajele inegalabile ale protezarii pe implanturi in comparatie cu tehnica clasica.  Acum poate fi randul tau! Nu ezitati si profitati de ofertele noastre!

Oferta implant dentar – sunteti in cautarea unui cabinet de implantologie cu preturi accesibile in Bucuresti? La noi veti intalni o atmosfera destinsa, primitoare si o echipa cu experienta! Descopera cum o interventie chirurgicala trece ca neobservata, fara durere si stres!

Aici gasiti un colaj video din timpul unei interventii chirurgicale de inserare implanturi imediat postextractional:

La noi preturile sunt in favoarea pacientului iar oferta pentru implant dentar este din ce in ce mai avantajoasa odata cu cresterea complexitatii lucrarii: cu cat mai mult cu atat mai bine! Pornind de la pretul de 350E/implant si ajungand pana la 300E/implant in cazul efectuarii mai multor implantari.

Oferta implant dentar Alpha Bio:

 • 1 implant- 350E/implant
 • 2 implanturi 335E/implant
 • 3 implanturi 320E/implant
 • 4 sau mai multe implanturi 300E/implant

Oferta implant dentar Megagen:

 • 1 implant- 550E/implant
 • 2 implanturi 535E/implant
 • 3 implanturi 520E/implant
 • 4 sau mai multe implanturi 500E/implant

Preturile contin implantul, bontul de vindecare, bontul protetic si manopera de inserare implant.

Implanturile sunt Alpha Bio Israel, sunt din titan si inlocuiesc radacinile dintilor lipsa oferind suportul unei coroane, punti sau proteze dentare. Acestea se insera in os printr-o interventie chirurgicala sub anestezie locala. Este bine de retinut ca interventia nu este dureroasa!

Echipa de medici detine experienta de 13 ani dovedita in randul tuturor pacientilor reabilitati morfologic, functional si estetic prin implanturi, fiind specializata in chirurgia dento-alveolara si implantologia orala.

Super Oferta!

O surpriza te va astepta si la etapa de restaurare protetica unde va oferim coroana integral fizionomica de portelan (ceramica) pe implant la:

-coroana 610 lei

-coroana zirconiu 1000 lei

Lasa grijile in seama noastra!

Te asteptam sa te convingi! Ne gasiti in Bucuresti la urmatoarele locatii:

Cabinet implantologie 

-hotel Marriott Panduri: Str Iovita nr 2, bl P24, sc 1, P, ap 3, sect 5, Bucuresti

-Rahova Sebastian: Str Telita nr 14, bl 52A, sc 2, P, ap 55, sect 5, Bucuresti