Problemele dentare de vara

Problemele dentare de vara

Vara suntem cu gandul la vacante, mare, soare si cautam racoarea cu orice pret. Sucul cu gheata, inghetata provoaca dureri pentru dantura. Pentru a scapa de problemele dentare care vin odata cu instaurarea caldurilor de vara, este bines a faceti din timp un consult la medical stomatolog.

Problemele rezolvate in timp util, vor reduce aparitia neplacerilor dentare in timpul vacantelor de vara. Cabinetele noastre din Bucuresti, zonele Crangasi – Giulesti si Rahova va asteapta, cu o echipa de profesionisti care va pot oferi sfaturi in detaliu despre ingrijirea dintilor in timpul verii.

Pe toata perioada verii este bine de evitat: inghetata care provoaca dureri pentru dintii ce prezinta carii sau problem ale smaltului, bauturile foarte reci care provoaca aceleasi probleme. Deasemenea alimentele si bauturile dulci, reci sau acide nu sunt de preferat a fi consumate exagerat deoarece duc la o hipersensibilitate dentara. In caz ca aceasta exista, medicul stomatolog recomanda folosirea unei paste de dinti si a unei ape de gura speciale.

Aerul conditionat trebuie evitat deoarece provoaca nevralgii de trigemen. Astfel ca apar dureri dentare, iar pentru formele mai usoare sunt utile antiinflamatoarele.
Echipa noastra de profesionisti recomanda pacientilor sa gandeasca preventiv, sa nu lase nefinalizate lucrarile dentare de orice natura, inaintea plecarii in concediu. Igiena orala nu trebuie ignorata, controlul la medicul dentist nu trebuie lasat pe ultima suta de metri, iar alimentele trebuie consumate cu precautie pentru a avea un zambet frumos si sanatos.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *