Implanturi dentare Alpha Bio

Implanturi dentare Alpha Bio

Sistemul de implant dentar Alpha Bio este realizat pentru a oferi pacienților soluția finală pentru înlocuirea dinților lipsă. Există o varietate de implanturi Alpha Bio, cu inserție rapidă, stabilitate și cu o rată crescută de succes.
Oferta implant dentar - la noi beneficiati de implanturi dentare la preturi speciale!

Alpha-Bio Tec are o tradiție de peste 20 de ani în aria implantului dentar.
Cele mai comune „Implanturi Dentare” sunt cele intraosoase.

Sunteţi potrivit pentru un Implant Dentar?

Un candidat ideal pentru un implant dentar are o stare de sănătate generală şi orală bună. Este nevoie de un os adecvat în maxilar pentru a susţine implantul iar cei mai buni candidaţi au ţesuturi gingivale sănătoase care nu sunt afectate de boala parodontală.
Implanturile dentare sunt strans conectate cu ţesuturile gingiei şi cu osul de la baza din cavitatea bucala. Deoarece parodontologii sunt experţii dentari care s-au specializat în aceste zone, ei sunt membrii ideali ai echipei dumneavoastră de implant dentar.
Parodontologii nu au numai experienţă în lucrul cu alţi specialişti dentari, dar au de asemenea şi cunoştinţe speciale, formare şi facilităţi de care aveţi nevoie pentru ca dinţii să arate şi să se simtă ca şi când ar fi ai dumneavoastră. Medicul stomatolog şi parodontologul vor lucra împreună pentru a vă face visurile să devină realitate.

Ce se întâmplă în timpul unui Implant Dentar?

Această procedură este un efort de echipă între dumneavoastră şi medicul stomatolog. Medicul stomatolog vă va consulta pentru a determina unde şi cum ar trebui să fie plasat implantul dumneavoastră. În funcţie de starea dumneavoastră specifică şi de tipul de implant ales, medicul stomatolog va crea un plan de tratament adaptat, pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră.
Cabinet implantologie Bucuresti - pentru mai multe informatii si lamuriri, va asteptam la cabinetul nostru ASNAN cabinet implantologie Crangasi-Giulesti, Bucuresti sau ARTDENT cabinet implantologie Rahova.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *