Oferta implant dentar

Oferta implant dentar

In ultimii ani, majoritatea persoanelor cu edentatii apeleaza la reintregirea arcadelor dentare prin inserarea de implanturi. Deja se cunosc avantajele inegalabile ale protezarii pe implanturi in comparatie cu tehnica clasica. Acum poate fi randul tau! Nu ezitati si profitati de oferta noastra!

Oferta implant dentar – sunteti in cautarea unui cabinet de implantologie cu preturi accesibile in Bucuresti? La noi veti intalni o atmosfera destinsa, primitoare si o echipa cu experienta! Descopera cum o interventie chirurgicala trece ca neobservata, fara durere si stres!

Aici gasiti un colaj video din timpul unei interventii chirurgicale de inserare implanturi imediat postextractional:

La noi preturile sunt in favoarea pacientului iar oferta pentru implant dentar este din ce in ce mai avantajoasa odata cu cresterea complexitatii lucrarii: cu cat mai mult cu atat mai bine! Pornind de la pretul de 299E/implant si ajungand pana la 250E/implant in cazul efectuarii mai multor implantari.

Cine zice ca numarul nu conteaza?

  • 1 implant Alpha Bio- 299E/implant
  • 2 implanturi 285E/implant
  • 3 implanturi 270E/implant
  • 4 sau mai multe implanturi 250E/implant

bannere-mici

Preturile contin implantul, bontul de vindecare, bontul protetic si manopera de inserare implant.

Implanturile sunt Alpha Bio Israel, sunt din titan si inlocuiesc radacinile dintilor lipsa oferind suportul unei coroane, punti sau proteze dentare. Acestea se insera in os printr-o interventie chirurgicala sub anestezie locala. Este bine de retinut ca interventia nu este dureroasa!

Echipa de medici detine experienta dovedita in randul tuturor pacientilor reabilitati morfologic, functional si estetic prin implanturi, fiind specializata in chirurgia dento-alveolara si implantologia orala.

Super Oferta!

O surpriza te va astepta si la etapa de restaurare protetica unde va oferim coroana integral fizionomica de portelan (ceramica) pe implant la:

1 coroana 610 lei

Lasa grijile in seama noastra!

Te asteptam sa te convingi! Ne gasiti in Bucuresti la urmatoarea locatie:

  • Cabinet implantologie Rahova Sebastian (sector 5)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

fourteen − 10 =

WhatsApp chat