Despre Noi

Despre-Noi3

Suntem o echipa formata din mai multi  medici competenti (specializare chirurgie dento-alveolara, competenta implantologie dentara), injectare acid hialuronic, medicina dentara generala cu experienta.

Implant dentar Bucuresti – detinem tot necesarul interventiei chirurgicale: aparatura, materiale si instrumentar de ultima generatie, folosim tehnici de lucru moderne si materiale de calitate. Sterilizarea se face la autoclav, instrumentarul vine steril in pungi de sterilizare.

Interventiile chirurgicale se realizeaza in incinta cabinetelor noastre din Bucuresti, astfel incat pacientul beneficiaza de un mediu primitor si toata atentia noastra atat inainte sau dupa operatie.

 

DOTARE

 

Aparatura-Fiziodispenser NSK Surgic Pro Led

 

Materiale

  • os bovin CERABONE
  • membrana THERAFORM/BIOCOLLAGEN
  • implant Alpha Bio
  • trusa chirurgicala  Alpha Bio
  • ace sutura SMI matase

Stabilirea posibilitatii de a insera implant o facem in functie de oferta osoasa si de starea de sanatate a pacientului. Pacientul are nevoie de OPG/CT si de rezultatul analizelor de rutina.

Pacientul va completa ,,Formularul de consimtamant informat in vederea tratamentelor chirurgicale in cabinetul de medicina- implantologie dentara, CMDR prin care isi da acordul ca echipa noastra sa aplice tratamentul chirurgical si isi asuma riscurile care pot aparea.

Planul de tratament se poate modifica in momentul interventiei chirurgicale in cazul in care apar defecte osoase importante ex. pacientul nu si-a permis financiar sa faca un CT iar pe OPG oferta osoasa pare satisfacatoare insa in momentul intervetiei se constata fenestratii, etc. In acest caz in functie de gradul de lipsa osoasa se va face inserarea implantului si augmentare osoasa+/- membrana sau inserarea implantului se va amana pentru o alta sedinta.

Implant dentar Bucuresti – profitati acum de oferta noastra! Lasa grijile in seama noastra si beneficiati de un implant dentar ieftin de cea mai buna calitate!

Va asteptam!

CMI Dr. Popescu Anca Alexandra – Cabinet implantologie Rahova – Sebastian
Telefon: 0740-203-002
E-mail: contact@implantulmeu.ro
Adresa Locatie: Str.Telita, nr. 14, bl. 52A, sc. 2 – parter, Ap. 55, interfon 554, sector 5, Bucuresti ;

 

Dentistul tau prietenul tau!

 

 

WhatsApp chat